VC Mostu 2023

V neděli 2.4.2023 proběhl druhý ročník VC Mostu v kolečkovém krasobruslení. Celorepublikový závod byl uspořádám naším klubem na naší krásné domácí ploše v Areálu netradičních sportů v Mostě. Závodu se účastnily čtyři existující kluby z ČR, bylo přihlášeno 42 závodnic (21 in-line, 21 roller).

Celý závod se konal při pohodové atmosféře, kdy děvčata předvedla krásné výkony, za které byla odměněna nejen cenami, ale hlavně potleskem diváků, kteří zaplnili celé hlediště.

VC Mostu by nebyla tou velkou cenou bez všech sportovních nadšenců, kteří našemu sportu fandí. Jedním z nich je i primátor města Mostu pan Marek Hrvol, který závod zahájil a všem popřál spoustu úspěchů. Dalším z nadšenců je sportovní hvězda, a to trojnásobná mistryně světa v krasobruslení Radka Kovaříková, která sledovala všechny závodnice a každé z nich potřásla rukou při předávání cen.

Děkujeme všem zúčastněným klubům a těšíme se za rok opět u nás na ploše. Nemalé díky putuje rodičům mosteckých dětí za pomoc při organizaci, a to včetně poskytnutí finančních a věcných darů.

VC Mostu – závodnice, trenéři, předsedkyně a mistryně světa v krasobruslení Radka Kovaříková
Mostecké závodnice
Primátor města Mostu Marek Hrvol
Vyhlášení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *